En grundig

Synsprøve

Hvis du skal anstrenge øjnene for at læse, horisonten bliver utydelig, eller du bliver træt i øjnene af at arbejde ved pc-skærmen, så er det tid til en synsprøve. Bruger du briller i dag, er det en god ide at få en synsprøve hvert andet år. Vi har ombygget en varebil til en brillebus med professionel synsprøve-plads.

Din synsprøve bliver foretaget af en faguddannet optiker, der med den nyeste teknologi sikrer dig – og dit syn – de helt optimale glas. 

Hvis du ikke kan komme ud til brillebussen, tager optikeren udstyret med ind i dit hjem og foretager en hjemmesynsprøve. Der gives altid ekstra god tid til dig, så optikeren kan afdække dit behov bedst muligt. 

Hvis du har helbredskort og har brug for at ansøge kommunen om hjælp til briller, kan optikeren også være behjælpelig med dette

Hos Din Brillebus er det veluddannede og erfarne optikere, der foretager synsprøven, som blandt andet afprøver:

Er der nogle områder, hvor en brille kan forbedre dit syn, afprøves de forskellige glasstyrker i prøvebrillen og du kan med det samme se forskellen.
Hvis der er noget, som optikeren mener, der skal undersøges nærmere af en øjenlæge, giver vi straks en henvisning

Afspil video

Bestil din tid i dag...

Du ringer bare til din mobile optiker…

Det er simpelthen så nemt med din mobile optiker. Du ringer bare til Din Brillebus på 55 77 0404 og aftaler en tid. Så kommer vi  hjem til dig med brillebussen.

God service kan man vel ikke få for meget af, vel..?

Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde konkaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Driller formularen kan du altid ringe til mig på 55 77 0404