Hvem ejer

Din Brillebus

Optiker Anja Højager, tidligere ejer af HomeOptik  (2010-2022). 

Den 1/8-2022 skiftet navn til: Din Brillebus og har i den forbindelse fået ny bus med kørestol lift og nyt optikerudstyr. Den nye bus kom ud og kører d 1/5-2023.  

Anja blev Optometrist i 1993 og har speciale i svagsyn- , erhvervsoptik samt kontaktlinser. Hun har kørt brillebus siden 2004, og har derfor en del erfaring inden for området med folk med demens, angst og andre udfordringer. Er kvalitetsbevist, omhyggelig, tålmodig og gør alt for at afdække dit behov.  Giver sig altid god tid til dig.

Der er ingen grund til, at du skal bruge hverken arbejdstid eller fritid på, først at køre hen til optikeren og få foretaget en synsprøve, så igen for at hente brillen, og måske en ekstra gang, for at få brillen rettet til.

Vi har ombygget en varebil til en brillebus med professionel synsprøve-plads og med kørestolslift – brillebussen er yderst handicapvenlig.
Din synsprøve bliver foretaget af en både veluddannet – og faguddannet optiker, der med den nyeste teknologi sikrer dig – og dit syn – de helt optimale glas.

Hvis du ikke kan komme ud til brillebussen, tager din mobile optiker udstyret med ind i dit hjem og foretager hjemmesynsprøven der. Der gives altid ekstra god tid til dig, så optikeren kan afdække dit behov bedst muligt. Hvis du har helbredskort og har brug for at ansøge kommunen om hjælp til briller, kan optikeren også være behjælpelig med dette.

Hvis du skulle have brug for en lup, har vi i brillebussen et stort udvalg af lupper.
Din mobile optiker vil sørge for, at du får den helt rigtige forstørrelse, da det er vigtigt, for at afdække dit behov

Bestil din tid i dag...

Du ringer bare til din mobile optiker…

Det er simpelthen så nemt med din mobile optiker. Du ringer bare til Din Brillebus på 55 77 0404 og aftaler en tid. Så kommer vi hjem til dig med brillebussen.

God service kan man vel ikke få for meget af, vel..?

Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde konkakt formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. (Skriv navn, adresse mm). Hvis du er pårørende bedes du skrive dine kontakt oplysninger under meddelelse.

Driller formularen kan du altid ringe til mig på 55 77 0404